Til Vietnam med norsk vann­teknologi

  • Den norske paviljongen.

Fem norske bedrifter samt Vannklyngen benyttet muligheten til å vise produkter og bli kjent med nye markeder, da Innovasjon Norge inviterte til Vietnam Water Week i første halvdel av november.

Besøket i Vietnam ble organisert av Innovasjon Norges Hanoi-kontor og omfattet studietur, seminar om norsk vannteknologi og en norsk paviljong under den årlige internasjonale vannmessen Vietwater. Paviljongen, som sammen med seminaret ble finansiert av midler fra Utenriksdepartementet, vant prisen for messens mest kreative utstilling.

Bra arrangement

– Vietwater er et av de beste eventene vi har deltatt på i Asia, med gode fasiliteter og en fin blanding av lokale og internasjonale utstillere, sier Christian Wee i Aqualyng, som mener dette er en god inngang for norske selskaper i vannbransjen som vurderer å gå inn i det vietnamesiske markedet.

Mest kreative utstilling

Tran Hai Anh, markedsrådgiver ved Innovasjon Norges kontor i Hanoi og primus motor bak Vietnam Water Week er svært fornøyd med arrangementet:
– Prisen for mest kreative utstilling er en stor oppmuntring for hele teamet. Vietnam Water Week er et godt eksempel på hvordan norske utenriksstasjoner og Innovasjon Norge jobber sammen for å fremme muligheter for norsk næringsliv i internasjonale markeder.

Klikk for stort bilde i ny fane